Fiat eco-challenge in het Koning Boudewijnstadion

Eco-Challenge-95
Fiat heeft alweer een leuke actie klaar, het zal met een Fiat 500 TwinAir en 95 cl brandstof zoveel mogelijk ronden afleggen in het Koning Boudewijnstadion.

Fiat is met een gemiddelde CO2-uitstoot van 123,5 g/km al meer dan drie jaar het milieuvriendelijkste automerk op de Europese markt. Twee modellen doen daarbij uitermate hun best om het milieu zo veel mogelijk te sparen: de gloednieuwe Fiat 500 TwinAir en de Punto Evo met MultiJet II motor. Beide stoten ze maar 95 gram CO2 uit per kilometer. Om de milieukwaliteiten van deze modellen onder de aandacht te brengen organiseert Fiat Groep België een leuke wedstrijd, met de mogelijkheid één van beide modellen te winnen.

De wedstrijd gaat als volgt: op 15 februari zal Fiat met een Fiat 500 TwinAir en 0,95 liter brandstof aan de start verschijnen van de atletiekpiste van het Koning Boudewijnstadion. Daarbij wordt het parcours opgedeeld in percelen en is het aan jullie om te raden waar de Fiat 500 TwinAir zonder brandstof zal komen te staan. Deelnemen kan via www.ikwineenfiat.be, waar je een perceel kan aanduiden. Wie meer kans wil maken kan daarnaast ook bij zijn dealer langsgaan, waar je een tweede perceel mag aanduiden en zo je kans kan verdubbelen om een Fiat 500 of Fiat Punto Evo te winnen.

Een kleine tip: de Fiat 500 TwinAir verbruikt theoretisch 4,1 liter benzine per 100 km, aangezien de wagen ongetwijfeld niet erg snel zal mogen rijden op de piste lijkt ons dit een haalbaar verbruikscijfer. In totaal zou de Fiat 500 TwinAir met 0,95 liter dus 23,17 km kunnen rijden. Wat neerkomt op 57,925 ronden.. Uitbollen niet meegerekend. Veel succes! www.ikwineenfiat.be

Eco-Challenge-95-2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...