Officieel: Hyundai i10 facelift

Hyundai i10
Hyundai heeft ons vandaag officiële foto’s van de facelift van de Hyundai i10 doorgestuurd. De officiële voorstelling vindt plaats in Parijs.

Bij de eerste officiële foto’s hoort natuurlijk ook de eerste officiële info. De Hyundai i10 krijgt een nieuwe en superefficiënte 1.0 liter motor die slechts 99 gram CO2 per km uitstoot. Laat die ecopremie maar komen! Deze driecilinder motor levert een bescheiden vermogen van 69 pk en komt met onder meer een start/stop-systeem en banden met lage rolweerstand.

Aan de voorkant vinden we het nieuwe familiegezicht van Hyundai terug, de grille werd hertekend en ook de luchtinlaten vooraan hebben een andere vorm gekregen. Aan de binnenkant werd de wagen een stuk comfortabeler gemaakt met onder meer nieuwe verlichting voor het instrumentenpaneel en chroom afwerking hier en daar.

Ook binnenin vinden we nieuwe technologieën om de Hyundai i10 milieuvriendelijker te maken. Zo beschikt hij bijvoorbeeld over een schakelindicator. Vanaf het begin van 2011 staat dit nieuwe model in de showroom, eerst mogen we een kijkje nemen naar dit model op het autosalon van Parijs, eind september.

Hyundai_i10

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...