Hyundai i30 Blue Drive i-Catcher

Hyundai i30 bluedrive iCatcher
Hyundai lanceert een speciale serie van de i30 Blue Drive: de i30 i-Catcher!

De Hyundai i30 i-Catcher combineert een aantrekkelijke prijs met een opgewaardeerde look en een extra groot uitrustingspakket. De wagen is gebaseerd op de ‘Comfort’ instapversie, maar voegt daar enkele uitrustingen aan toe. Zo worden de deurgrepen en buitenspiegels in koetswerkkleur uitgevoerd en wordt de wagen met 15″ aluminium velgen uitgerust. Bovenop de reeds uitgebreide basisuitrusting krijgt de i30 Blue-Drive i-Catcher er nog een manuele airco, een afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling en elektrisch bediende en verwarmde zijspiegels bovenop.

Onder de motorkap kan je kiezen tussen een benzine of dieselmotor. Langs benzinezijde gaat het om de 1.4 CVVT motor die 105 pk levert, langs dieselzijde is er de 1.6 CRDi met 90 pk. Beide motoren worden standaard uitgerust met een intelligent start/stop-systeem, banden met lage rolweerstand en een schakelindicator. Dankzij deze aanpassingen die binnen het Blue Drive-label vallen, stoot de CRDi-motor maar 110 gram CO2 uit per kilometer. Daardoor heeft hij recht op een fiscale premie van 3%. De i30 i-Catcher is leverbaar in vier kleuren: Chrystal White, Stone Black, Steel Grey en Continental Silver. De 1.4 benzine gaat over de toonbank vanaf 17.249 euro, de 1.6 CRDi vanaf 18.999 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...