Milieuvriendelijke Audi R8 in Frankfurt?

audi_r8_eperformance
Naar het schijnt zou Audi in Frankfurt een nieuwe, milieuvriendelijke versie van de Audi R8 voorstellen.

Aangezien de wagen milieuvriendelijk zal zijn, zullen we dus geen V8- of V10-motor onder de motorkap terugvinden, maar eerder een hele hoop batterijen en een elektromotor. Of de wagen ook effectief geproduceerd zal worden, dat is een andere vraag. Op korte termijn wellicht niet, misschien zal de technologie in de toekomst gebruikt worden op andere sportieve en minder sportieve modellen.

Voor wie niet naar het autosalon van Frankfurt wil afzakken om een milieuvriendelijk concept te zien, is er goed nieuws: de Audi R8 Spider zal er ook te bezichtigen zijn. Meer info hierover volgt wanneer het autosalon van Frankfurt zijn deuren opent. (via automobile magazine)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Milieuvriendelijke Audi R8 in Frankfurt?"

  1. XliljeezyX 01-08-2009 om 14:31

    hehe! eindelijk de spider!

  2. PJS 01-08-2009 om 14:48

    Deze geruchten gaan al een tijdje rond maar er zijn evenveel stemmen die de komst van een elektrische R8 ontkennen.

    http://www.groenlicht.be/2009/05/29/elektrische-audi-r8-komt-er-niet/

Reageer

Reactie aan het plaatsen...