Hybride Bentley Continental GT?

bentley_continental_hybrid
Werkt Bentley in het geheim aan een hybride-versie van de Continental GT? Deze foto’s zeggen alvast van wel.

Er zijn al langer geruchten dat Bentley bouwt aan milieuvriendelijkere modellen en bijgevolg is het dus zeker niet uitgesloten dat er een hybride-versie komt. De motor van de Bentley Continental GT ligt normaalgezien voorin, dus blijft de vraag wat we hier achteraan zien. Standaard ziet de Bentley Continental GT eruit als op de laatste foto in dit artikel.

Of het hier om een prototype gaat, is niet 100% zeker, maar het wijst zeker in die richting. Blijkbaar is 85% recycleerbaardheid of aandrijving op bio-brandstof niet milieuvriendelijk genoeg, en daarom gaat het Britse merk nog verder de milieuvriendelijke toer op. Let trouwens ook op de trekhaak achteraan. Mooi accessoire voor een Bentley, me dunkt. (via Carscoop)

Bentley Continental GT Hybrid

Bentley Continental GT Hybrid

Bentley Continental GT Hybrid

Bentley Continental GT Hybrid

Deel dit bericht:

2 reacties op "Hybride Bentley Continental GT?"

  1. windor.be 08-06-2009 om 20:26

    De eerste Bentley GT die ik zie met trekhaak

  2. XliljeezyX 08-06-2009 om 21:44

    Gaat nou heel de VAG groep groen? eerst VW (naja die as al groen) en dan lamborghini.. en nu dit..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...