Volkswagen Touareg TDI BlueMotion voor Duitsland

Volkswagen Touareg V6 TDI BlueMotion
Volkswagen voegt in Duitsland een BlueMotion versie van de Touareg toe aan zijn gamma, de efficiënte V6 TDI verbruikt 8,3 liter per 100 kilometer.

Volkswagen is erin geslaagd om de TDI BlueMotion 10 procent minder te laten verbruiken dan de klassieke V6 TDI, het verbruik komt neer op 8,3 liter per 100 kilometer. Ter vergelijking: de Touareg V6 TSI Hybride met benzine- en elektromotor verbruikt zo’n 9 liter per 100 kilometer.

Er is weliswaar een groot verschil in vermogen tussen de twee V6-motoren, de TDI heeft een vermogen van 225 pk terwijl de TSI Hybride beschikt over 374 paarden. Voor de hybride betaal je 55.000 euro, de TDI start bij 50.450 euro. Er is echter ook een speciale “North Sails” versie beschikbaar voor 59.500 euro, met deze versie beschik je over Nappa lederen zetels en Alcantara afwerking. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...