Peugeot Prologue Concept

Peugeot Prologue Concept
Voor Peugeot is het autosalon van Parijs een thuismatch dus kunnen ze niet met één concept voor de dag komen: hier is de Prologue Concept.

Drie weken geleden kregen we van Peugeot al wat meer informatie over de Peugeot RC… Concept, een op het eerste zicht prachtige vierdeurscoupé met milieuvriendelijke motor. Nu pakt het Franse merk ook uit met een preview van de toekomstige Peugeot 3008.

Onder de motorkap van de Prologue Concept zit een hybridemotor met een vermogen van 200 pk en een CO2-uitstoot van 109g/km. Peugeot stelt ook dat de Prologue een aantal innovatieve ideeën bundelt samen met een hybridemotor, hight-tech uitrusting, stijl, interieur en architectuur. Wat ze daar precies mee bedoelen is mij niet duidelijk.

We krijgen de Peugeot Prologue begin volgende maand te zien op het autosalon van Parijs. Meer informatie volgt ongetwijfeld dan. 

Peugeot Prologue Concept

Peugeot Prologue Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...