Hummer H3T

Hummer H3T
Hummer brengt een nieuwe pick-up truck uit, de H3T. De wagen gaat pas in première op het autosalon van Chicago maar dankzij Truck Trend magazine hebben we de beelden al.

De Hummer H3T is gebaseerd op het platform van de Chevrolet Colorado en Hummer H3. Desondanks is de wielbasis van de H3T 8,6 cm langer. De Hummer H3T kan tot vijf passagiers vervoeren.

Het motorengamma start met een Vortec 3.7 liter vijf-in-lijn motor met een vermogen van 245 pk en 328 Nm koppel en eindigt met een 5.3 liter V8 met 304 pk en 433 Nm koppel. Bij deze laatste versie is een viertraps automatische versnellingsbak standaard. De trekkracht met deze motor bedraagt trouwens 2.676 kilogram.

Als je de H3T wil gebruiken voor moeilijk terrein kan je de off-road capaciteiten van de pickup truck vergroten dankzij het Off-Road Adventure suspension pakket. In dit pakket krijgt de wagen speciale differentiëlen, 33″ wielen en een low-range versnellingsbak. Standaard heeft de H3T 32″ wielen.

Hummer H3T

Hummer H3T

Hummer H3T

Hummer H3T

Hummer H3T

Hummer H3T

Hummer H3T

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...