Saab 9-1: concurrentie voor BMW1

Saab 9-1
Saab probeert alsmaar meer consumenten aan te spreken en bouwt dus ook steeds meer modellen. Eerst zagen we de luxe-SUV Saab 9-7x Aero al en de Saab 9-4x en nu is er sprake van de Saab 9-1, die zal moeten concurreren met de BMW 1.

Verwacht wordt dat we deze wagen voor het eerst in Londen te zien zullen krijgen, in juli dus. Tegen het einde van 2009 zou deze Saab 9-1 dan eindelijk op de markt moeten komen.

Niemand heeft er echt een idee van hoe deze wagen er uit zal zien, dus bovenstaande foto is slechts een impressie. Saab heeft laten weten dat het zijn klassieke stijlelementen zal behouden, maar dat het geheel er modern zal uitzien. De Saab 9-1 is dan ook bedoeld voor jonge chauffeurs.

Hierboven zien we de Saab 9x, die volgens goede bronnen een zeker basis zal vormen voor de Saab 9-1. Menig kenner schat de kansen hoog in dat deze wagen in het Amerikaanse Detroit gebouwd zal worden. We wachten vol spanning!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Saab 9-1: concurrentie voor BMW1"

  1. zeno 17-06-2009 om 18:33

    is saab maar hat beter verwacht.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...