Officieel: Toyota Corolla MY22 update (2022)In navolging van de C-HR crossover moderisneert Toyota nu ook het voltallige Corolla (hatchback, break en berline) gamma!

Met méér dan 50 miljoen verkochte exemplaren is de Toyota Corolla wereldwijd sterk ingeburgerd, sommige vooraanstaande landgenoten spreken zelfs van de Corollo! De twaalfde (!) generatie werd in 2018 gelanceerd en omvat wederom een hatchback, praktische break (Touring Sports) en stijlvolle berline.

In afwachting van een grondigere opfrisbeurt (“facelift”) moderniseert Toyota alvast haar publiekslieveling. De Corolla MY22 (Model Year 2022) komt namelijk (optioneel) met het nieuwe 8” infotainmentsysteem. Naast enkele visuele verschillen (zo verdwijnen de fysieke knoppen) is het geheel een pak krachtiger, sneller en veelzijdiger. En dankzij het Smart Connect pack kan je naast realtime informatie (navigatie, parking, …) ook gebruik maken van over-the-air updates. Eerder onderging de hippe C-HR crossover reeds een soortgelijke technologie update.

De MY22 biedt eveneens extra personalisatiemogelijkheden in de vorm van de Platinum White Pearl en Silver Metallic metaalkleuren en tienspaaks 17” lichtmetalen velgen. De nieuwe TREK Touring Sports special edition is niet beschikbaar op de Belgische markt.

De eerste leveringen zijn voorzien voor eind januari 2022. Voor meer informatie en prijzen verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde Toyota verdeler!

Lees hier onze rijtest met de Toyota Corolla en Corolla Touring Sports!