Video: BMW leert ons driften (2020)

Video: BMW leert ons driften (2020)Eindeloos glijplezier met de BMW M8 Competition Coupé.

Nadat BMW enkele jaren geleden al eens een mooie instructievideo publiceerde waarbij een M4 Coupé het betere driftwerk niet schuwde, nu is er een tweede deel met wederom de getalenteerde Stefan Landmann achter het stuurwiel. Dat is het (relatief dikke) stuurwiel van de nieuwe M8 Coupé, per direct in de 625 pk sterke M8 Competition topversie.

Met zo’n brok vermogen is de aanwezigheid van xDrive vierwielaandrijving perfect goed te praten, toch kunnen de waaghalzen onder ons desgewenst de focus – inclusief vermogen – volledig achteraan leggen. Daarmee kan de achterzijde gemakkelijk (gecontroleerd) uitbreken, iets dat mits de nodige techniek/ervaring ook best goed lukt met vierwielaandrijving. Zin om het zelf te proberen, bij voorkeur op privéterrein/circuit? In ruil voor minimaal 158.100 euro kan je bij BMW een M8 Coupé op de kop tikken!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...