Preview: Renault Kangoo RS (2021)

Preview: Renault Kangoo RS (2021)Is de wereld klaar voor een hete Kangoo RS?

Recentelijk kwam Renault met de eerste informatie én beeldmateriaal van de derde generatie Kangoo die begin 2021 in de showrooms zal staan. De nieuwe Kangoo zal opnieuw beschikbaar zijn in diverse (professionele/functionele/familiale) uitvoeringen waarbij de focus nog steeds op gebruiksgemak en functionaliteit zal liggen.

Naast enkele klassieke benzine- en dieselmotoren komt er opnieuw een zuiver elektrische Kangoo ZE versie. Sportiviteit zagen we niet eerder in dit segment … maar Photoshopper X-Tomi laat ons hier toch even zien wat we zouden kunnen krijgen. Dikke velgen, brede wielkasten, agressieve snoet, opzichtige Orange Tonic lakkleur en menig alcantara/koolstofvezel binnenin terwijl ze gemakkelijk een 250+ pk aandrijflijn kunnen installeren.

De Renault Sport afdeling heeft al laten weten dat er geen nieuwe Clio RS zal komen … maar misschien wél een Zoe RS. En als ze daar al mee beginnen kunnen ze gerust een nieuw segment creëren, dat van de hot hatch bestelwagens!

Preview: Renault Kangoo RS (2021)

De reguliere Renault Kangoo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...