Teaser: Mercedes-Maybach S-Klasse (2020)

Teaser: Mercedes-Maybach S-Klasse (2020)Zeg JA tegen nog meer (weelderige) luxe en comfort in de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse.

De nieuwe S-Klasse is het summum op vlak van luxe, comfort, gadgets en uitstraling die de lokale Mercedes verdeler je kan bieden … in ruil voor minstens 105.000 euro. Desgewenst als S-Klasse Lang en diens verlengde wielbasis (lees: nog meer ruimte achterin). Nu maakt Stuttgart zich klaar voor de onthulling van een nog luxueuzere S-Klasse Maybach versie!

Net zoals bij de vorige generatie S-Klasse Maybach en GLS Maybach wil deze super-de-luxe S-Klasse topversie “de perfectie en hightech technologie van luxe toplimousines combineren met de exclusiviteit van de bijna 100-jarige Maybach traditie” aldus Das Haus. Dit uiteraard met het oog op het feit dat je achterin kan plaatsnemen, links vooraan zit er hopelijk een chauffeur!

De digitale onthulling van de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse is voorzien op donderdag 19 november 2020 (14u00). Standaard zal die de luxueuze executive zetels aanbieden tezamen met (optionele) gadgets zoals massagefunctie van de kuitsteunen, nek- en schouderverwarming (achteraan), tweekleurige lak en houten sierdelingen binnenin. Een S-Klasse Maybach herkennen gaat snel aan het krachtige logo op de C-stijl én de 18 cm langere wielbasis!

Lees hier alles over de nieuwe Mercedes S-Klasse!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...