Polestar integreert de EasyPark parkeerapplicatie in Polestar 2 (2020)Zorgeloos parkeren met de Polestar 2 dankzij de EasyPark applicatie.

De zuiver elektrische Polestar 2 kan terugvallen op handige (volautomatische) parkeerhulp en een 360° camera/sensoren achteraan … maar zelfs dan moet je daarna – toch op openbare parkeerplaatsen/parkings – vaak nog een parkeerticketje gaan halen. Polestar biedt nu extra gebruiksgemak door de EasyPark applicatie te integreren in het hightech Android Auto infotainmentsysteem. Dat moet resulteren in een eenvoudige en probleemloze parkeerervaring, inclusief geautomatiseerde betalingen!

De EasyPark integratie is de eerste (écht interessante) externe applicatie/toepassing die specifiek voor het Polestar 2 besturingsysteem/ecosysteem (op basis van Android) werd ontwikkeld. Op termijn zullen er nog veel volgen.

In kleinere steden/dorpen zoals Aalst, Zaffelare of Scherpenheuvel is EasyPark jammer genoeg (nog) niet actief, wel kan je hiervan gebruik maken in Gent, Antwerpen, Brussel, Mechelen, Leuven, Namen, Charleroi en Bergen.

EasyPark is een van meest populaire parkeerapplicaties met meer dan 10 miljoen Europese gebruikers die de app gebruiken om te betalen voor parkeren op straat, op open terrein en in parkeergarages. Ook zonder de minimaal 59.800 euro kostende Polestar 2 kan je van de EasyPark smartphone applicatie gebruik maken.

Lees hier onze rijtest met de Polestar 2 Performance Pack!

Polestar integreert de EasyPark parkeerapplicatie in Polestar 2 (2020)