Preview: een extreme Bugatti racewagen (2020)

Preview: een extreme Bugatti racewagen (2020)Komt Bugatti met een exclusieve (Le Mans?) racewagen?

Momenteel kan je in Molsheim terecht voor een Chiron, Chiron Sport, Chiron 110 Ans, Chiron Super Sport, Chiron Pur Sport, Chiron Noire, Divo en Centodieci, toch wanneer je bankrekening het toelaat om minimaal 2,5 miljoen euro te spenderen. Binnenkort mogen we daar nog een versie/uitvoering bijrekenen, op het Circuit Paul Ricard te Frankrijk werd deze extreme bolide alvast gespot.

Voorzien van een hoop camouflage is het toch direct duidelijk dat het hier gaat om een “circuit georiënteerde” uitvoering, hinten ze daarmee op een eventuele racewagen? Bijvoorbeeld om deel te nemen aan het nieuwe Le Mans hypercar klassement? Binnenkort (28/10) krijgen we de nodige details (inclusief een klinkende naam), vermoedelijk is de 8.0-liter W16 met (minstens) 1.500 pk post!

Preview: een extreme Bugatti racewagen (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...