Video: CarWOW test de nieuwe BMW 4 Reeks Coupe (2020)

Video: CarWOW test de nieuwe BMW 4 Reeks Coupe G22 (2020)Valt er nog iets meer te zeggen over de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé dan die reusachtige grille?

De nieuwe BMW 4 Reeks Coupé is het perfecte alternatief voor wie een meer uitgesproken (sportiever?) alternatief wil dan de klassiek gelijnde 3 Reeks Berline. De Vier is eveneens voorzien van een modern interieur, hightech rijhulp en moderne motoren. Toch is het vooral de riante grille die de aandacht trekt … maar in een knappe configuratie lijkt het “in het echt” toch alvast beter mee te vallen.

Onze Britse collega Mat Watson van CarWOW kreeg de M440i xDrive topversie alvast te pakken en legde zijn bevindingen vast op video. Net zoals de vlotte M340i is er hier een 3.0-liter zes-in-lijn die 374 pk / 500 Nm genereert in combinatie met de 8-traps Steptronic sportautomaat en slimme xDrive vierwielaandrijving. Dankzij een 48V boordnet kan je (sporadisch) profiteren van mild hybride techniek.

De 4 Reeks staat vanaf heden in de BMW showrooms als 420i, 430i, M440i en 420d en kost je in België minstens 46.000 euro. De geteste M440i topversie (in afwachting van de M4 Coupé) start bij 68.250 euro .. maar best voorzie je nog wat extra budget voor de aantrekkelijke (maar lange) optielijst.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...