Belgische prijs Ford Puma ST (2020): vanaf 30.800 euro

Belgische prijs Ford Puma ST (2020): vanaf 30.800 euroDe 200 pk sterke Ford Puma ST crossover kost je minstens 30.800 euro.

In ruil voor minimaal 25.575 euro kan je bij de lokale Ford verdeler de bejubelde Fiesta ST ophalen, binnenkort (november 2020) kan je daar ook de funky Puma ST terugvinden. Deze kost je wel minstens 30.800 euro maar komt net wat praktischer/functioneler voor de dag en profiteert van een gemakkelijkere instap/goede zichtbaarheid rondom dankzij de verhoogde koetswerkbouw.

De Puma ST komt standaard met 19” lichtmetalen velgen, aangedikte vormgeving, verdonkerde achterruiten, Recaro sportzetels, aangepaste ophanging, SYNC3 infotainment en de vier specifieke ST rijmodi’s. Voor 3.000 extra kan je een Puma ST Ultimate krijgen die eveneens Full LED koplampen, rode remklauwen, automatische airco en en Thatcham alarm meekrijgt. Al wil je hier eigenlijk gewoon het ST Performance Pack (+1.300 euro) met het mechanisch sperdifferentieel, schakelindicator én launch control! De exclusieve Mean Green lakkleur kost ook nog eens 1.075 euro.

Aangezien de concurrentie het vertikt op met een 2008 GTi, T-Cross GTI, Captur RS, Juke NISMO of 500X Abarth te komen heeft Ford het rijk (momenteel) voor zich alleen met de Puma ST. Deze is 200 pk / 320 Nm sterk dankzij de potente 1.5-liter EcoBoost driecilinder turbobenzine. In optimale omstandigheden zit je na 6,7 seconden aan 100 km/u en bereik je bij 230 km/u de topsnelheid.

Lees hier onze rijtest met de Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...