Officieel: Fiat Panda (2020)

Officieel: Fiat Panda (2020)Voor zijn 40ste verjaardag krijgt de Fiat Panda een blitse Sport versie én een kleurenscherm.

Maar liefst 40 verjaardagskaarsen mag de guitige Panda uitblazen en desondanks zijn leeftijd is hij toch Europese marktleider in het compacte segment! Fiat trakteert haar stoere stadsridder daarom op een kleine update met aangepaste bumpers en extra uitvoeringen/uitrustingen.

Zo is er een Panda, City Life, Sport, City Cross en Cross en 4×4 uitrustingsniveau met elk hun visuele kenmerken. Eveneens een interessante nieuwigheid is het optionele 7” UConnect infotainmentsysteem mét touchscreen, DAB functionaliteit én Apple CarPlay / Android Auto ondersteuning!

De nieuwe Panda Sport is een historisch eerbetoon aan de sportieve Panda Sport met 100 pk uit 2006. Hier moet je het doen met 16” duotone velgen, titaniumkleurig dashboard, donkere zetels en desgewenst een matgrijze lakkleur. Met de Pandemonio Pack krijg je nog meer verwijzingen naar het verleden met rode remklauwen, getinte ramen en contrasterende rode stiknaden.

Ook bij de Fiat Panda zal het binnenkort enkel om de nieuwe 1.0-liter FireFly Hybrid driecilinder met 70 pk (inclusief mild hybride ondersteuning) draaien. Hoeveel de opgefriste Panda en Panda Sport moeten kosten in België is nog niet geweten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...