Officieel: Volkswagen Golf TGI (2020)

Officieel: Volkswagen Golf TGI (2020)Volkswagen introduceert een 130 pk sterke aardgas (CNG) versie van de nieuwe Golf.

Na de toevoeging van enkele sportieve en fiscaal aantrekkelijke plug-in hybride varianten komt Volkswagen ook met een nieuwe Golf TGI versie op aardgas, nog steeds voorzien van alle interessante nieuwigheden van de 8ste generatie Golf. Ook de praktische Golf Variant komt later met de ecologische, milieuvriendelijke en zuinige aandrijflijn. Daarnaast is aardgas (CNG) ook goedkoper in gebruik wat wederom een financieel voordeel biedt.

De nieuwe Volkswagen Golf TGI is 130 pk sterk en voorzien van een aangepaste 1.5-liter viercilinder die zowel op aardgas als benzine kan lopen. Met drie (ijzersterke) gastanks is er plaats voor 115 liter (of 17,3 kg) gas waarmee je ongeveer 400 km (WLTP) ver moet geraken, daarnaast is er ook een kleine benzinetank (9 liter) voorhanden om op terug te vallen mocht je geen CNG tankstation nabij hebben.

Bestellingen worden vanaf NU opgenomen aan een ongedefinieerde Belgische vanafprijs, je lokale VW verdeler kan je ongetwijfeld verder helpen. Op de TGI badge en verplichte groene CNG sticker zijn er geen visuele verschillen, binnenin krijg je extra weergavemogelijkheden met betrekking tot de beschikbare hoeveelheid gas.

Officieel: Volkswagen Golf TGI (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...