Uittip: Mazda 100 Years @ Autoworld Brussels (16/10 – 13/12)

Uittip: Mazda 100 Years @ Autoworld Brussels (16/10/20 - 13/12/20)Autoworld zet het eeuwfeest van Mazda in de kijker!

In het Autoworld museum kan je jezelf eindeloos vergapen aan prachtige bolides uit alle tijdperken, op tijd en stond zijn er ook interessante themavoorstelling voorhanden. Na het Supercars geweld van eerder dit jaar is de nu de beurt aan Mazda die in 2020 zijn 100ste verjaardag mocht vieren. Dat de eerste wagen met Mazda logo pas in 1960 geproduceerd werd mag de pret niet drukken, voordien hielden ze de Japanners uit Hiroshima zich intens bezig met de kurkproducten en motorfietsen.

In het Jubelpark kan je van 16/10 tot 13/12 terecht voor een snelcursus Mazda. Gaande van de prachtige “Soul in Motion” designtaal (ondermeer door onze landgenoot Jo Stenuit!), de succesvolle 787B #55 Le Mans racewagen, de waanzinnig populaire (en plezante) MX-5 Roadster, de innovatieve SkyActiv-X technologie tot de zuiver elektrische MX-30!

Meer informatie en tickets kan je terugvinden op de website, Autoworld benadrukt dat ze bezoekers in alle veiligheid (inclusief de nodige regels/maatregelen) ontvangen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...