Belgische prijs Volkswagen ID.4 (2020): vanaf 47.280 euro

Belgische prijs Volkswagen ID.4 (2020): vanaf 47.280 euroDe elektrische VW ID.4 crossover heeft zijn prijs.

Relatief snel na de onthulling van de zuiver elektrische ID.3 hatchback komt Volkswagen al met de technisch gerelateerde ID.4 crossver, er is duidelijk geen tijd te verliezen als ze willen slagen in hun ambitieus plan om de “toonaangevende EV autobouwer” te worden. Een vlotte productiestart is daarvoor van groot belang dus zullen er initieel enkel First Edition’s (1ST in hippe marktingtaal) van de band rollen in het Glacier White of Mangan Grey, na verloop van tijd zullen de personalisatie/uitrustingsmogelijkheden toenemen en verwachten we diverse ID.4 uitvoeringen (goedkopere instapper, vierwielaandrijving, GTX topversie, …).

De ID.3 1ST is er vanaf 37.990 euro, voor de grotere/praktischere ID.4 1ST wordt dat 47.280 euro. Al is er ook een rijkelijk uitgeruste ID.4 1ST MAX beschikbaar die 56.915 euro kost. Bestellingen worden nu opgenomen, ontbrekende items van de basisuitrusting worden later over-the-air geïnstalleerd!

De Volkswagen ID.4 1ST en 1ST MAX rekenen op een 204 pk sterke elektromotor en 77 kWh accupack, daarmee zou een rijbereik van 498 km haalbaar moeten zijn. Tevens kan je in 8,5 seconden naar 100 km/u accelereren, een topsnelheid van 160 km/u halen en tot 1.575 liter bagage (met de achterbank plat) meesleuren.

De Volkswagen verdeler helpt je graag verder met je ID.4 bestelbon, de eerste leveringen verwachten we begin 2021!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...