Teaser: Lamborghini Speedster (2020)

Teaser: Lamborghini Speedster (2020)Lamborghini werkt aan een dakloze sportwagen.

In 2009 lanceerde Mercedes-McLaren een speedstervariant op basis van de SLR (die SLR Stirling Moss werd gedoopt), iets recenter kwamen ook Ferrari (SP1 Monza + SP2 Monza), Aston Martin (V12 Speedster) en McLaren (Elva) met een soortgelijke (dakloos) product. Ook Lamborghini lijkt met een dergelijk project bezig te zijn.

Meer specifiek Squadra Corse, de race-afdeling van Lamborghini, kwam met een veelbelovende teaser naar buiten. Verdere informatie werd daarbij niet gegeven, enkel het “Attenzione: macchina veloce aperta” opschrift verklaren een snelle én open bolide. Vermoedelijk gaat het net zoals bij de exclusieve Essenza SCV12 (foto’s hieronder) om een circuit only speeltje voor de happy few! In 2012 had Lamborghini met de Aventador J alvast een one-off zonder dak!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...