Officieel: Hyundai i20 N-Line (2020)

Officieel: Hyundai i20 N-Line (2020)De Hyundai i20 N-Line doet het met een sportieve vormgeving.

Terwijl Hyundai werk maakt van een volwaardig i20 N topmodel is er nu al een N-Line uitvoering. Die oogt een pak sportiever dan het reguliere i20 basismodel dankzij een agressievere vormgeving, zwarte grille, dubbele uitlaat en blitse 17” velgen. In de personalisatiegids kan je kiezen tussen vier koetswerkkleuren, zijnde Phantom Black, Aurora Grey, Brass en Polar White. Die laatste kan je ook met een contrasterend zwart dak krijgen.

Binnen vinden we sportzetels, sportstuurwiel, metalen pedalen en contrasterende rode stiknaden terug naast een resem N badges. De i20 N-Line biedt nog steeds 351 liter bagageruimte en komt met moderne features op vlak van rijhulp, veiligheid en connectiviteit.

Op motorisch vlak kan je bij de i20 N-Line kiezen voor de 1.2-liter MPI benzinemotor (84 pk) al lijkt de 1.0-liter T-GDi driecilinder (100 pk of 120 pk) op papier alvast een pak interessanter.

Tegen de lente van 2021 moet de i20 N-Line leverbaar zijn aan een nog onbekende vanafprijs, je favoriete Hyundai verdeler kan je daaromtrent ongetwijfeld verder mee helpen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...