Poll: Land Rover Defender vs Jeep Wrangler vs Mercedes G-Klasse (2020)

Poll: Land Rover Defender vs Jeep Wrangler vs Mercedes G-Klasse (2020)Welke avonturier (in hart en nieren) is de beste?!

Vandaag de dag heeft zowat elke autoconstructeur een kleurrijke crossover of luxueuze SUV in de aanbieding, wie echter een échte offroaders (of 4×4’s) zoekt komt vermoedelijk snel uit bij de Land Rover Defender, Jeep Wrangler en Mercedes G-Klasse.

Toevallig zijn ze allemaal gloednieuw en kunnen daardoor terugvallen op moderne krachtbronnen, geavanceerde rijhulp en blitse gadgets … maar echt schitteren doen ze nog steeds wanneer je de verharde ondergrond verlaat. Met het nodige talent (en de juiste banden) kan je zowel met de Defender, Wrangler als G-Klasse extreem ver/diep geraken, bij voorkeur met een hoop modder, uitdagende rotsen en rivierbeddingen onderweg.

Het Britse Autocar zocht even voor ons uit welke diehard-SUV-avonturier hét best voorzien is op zijn/haar takenpakket. De Jeep Wrangler is in België alvast de goedkoopste met een vanafprijs van 48.050 euro (Wrangler Sport 2.0i – 272 pk), Land Rover vraagt minstens 50.800 euro (Defender 90 D200 – 200 pk) terwijl de Mercedes G-Klasse (G350d – 285 pk) er maar is wanneer je 110.836 euro achterlaat bij de lokale Das Haus verdeler.

Land Rover Defender vs Jeep Wrangler vs Mercedes G-Klasse

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...