Officieel: Dacia Sandero + Sandero Stepway (2020)

Officieel: Dacia Sandero + Sandero Stepway (2020)Dacia onthult de Sandero en avontuurlijk getinte Sandero Stepway.

De huidige Dacia Sandero familie (Sandero hatchback, Sandero Stepway crossover en vierdeurs Logan berline) draait al mee sinds 2012 en in 2016 werden de toegankelijke B-segmenters opgefrist. Nu heeft de Roemeense autoconstructeur haar derde generatie klaarstaan, op dinsdag 29/09 krijgen we alle informatie.

Op het eerste beeldmateriaal zien we alvast de nieuwe Sandero, Sandero Stepway en Logan pronken met hun frisse looks, zo herkennen we ondermeer nieuwe lichtblokken (inclusief Y-vormige LED dagrijverlichting), een nieuwe grille, uitgesproken wielkasten/schouderlijn en vloeiender lijnenspel.

Een gloednieuwe generatie of niet, Dacia gaat er prat op dat deze Sandero wederom zal voldoen aan de beproefde recept dat voor het nodige succes zorgde: een degelijk afgewerkt product met de nodige binnenruimte voor een onklopbare prijs.

De vierdeurs Dacia Logan zal niet meer aangeboden worden op de Belgische markt.

Lees hier onze rijtest met de huidige Dacia Sandero 1.0 SCe 75 pk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...