Teaser: Hyundai Tucson SUV (2020)

Teaser: Hyundai Tucson SUV (2020)De nieuwe Hyundai Tucson SUV oogt helemaal anders!

Midden september (14-15/09) zal Hyundai haar vierde generatie Tucson SUV (codenaam: NX4) presenteren en daarbij mag je alvast een stevige en vooral ingrijpende designprogressie verwachten. Op de eerste teaserbeelden zien we alvast een unieke grille, blitse velgen en karaktervolle LED verlichting rondom. De futuristische vormgeving aan de buitenzijde zien we ook binnenin terug met een zwevende middenconsole en digitaal dashboard.

Meer informatie omtrent de doorgedreven connectiviteit, infotainment, rijhulp/veiligheid volgen later net zoals de beschikbare motorisaties. Naast de klassieke benzine- en diesels (mét mild hybride ondersteuning?) kan een plug-in hybride uitvoering niet meer ontbreken als Hyundai met de Tucson volmondig op de premium kleppers in het populaire SUV C segment wil mikken!

Lees hier onze rijtest met de huidige Hyundai Tucson 1.7 CRDi!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...