Officieel: Aston Martin Victor (2020)

Officieel: Aston Martin Victor (2020)Veel exclusiever (én knapper?) dan deze Aston Martin Victor zal het niet worden.

Wanneer je écht een unieke Vantage, DBS Superleggera of DBX wil kan je – mits het nodige budget – perfect bij “Q by Aston” aankloppen om je dromenconfiguratie werkelijkheid te laten worden. Maar zo extreem als bij de Aston Martin Victor gingen ze niet eerder, het is namelijk een volledig nieuw model … waarvan er maar één exemplaar (100% straatlegaal) gebouwd zal worden. Volgens de laatste geruchten/berichten zowaar voor een Belgische klant!

De Aston Martin Victor mag je gerust zien als de kruising tussen een One-77 (motorisatie), oldschool Vantage (vormgeving), Valkyrie (achterlichten) en Vulcan (high performance onderdelen). Net zoals in de One-77’s ligt er hier een 7.3-liter atmosferische V12 … die zowaar 848 pk en 821 Nm sterk is én zowaar gekoppeld is aan een manuele zes-versnellingsbak. Binnenin zien we heel wat visuele koolstofvezel terwijl de Britten voor een toepasselijke lederen bekleding kozen, meer specifiek in het Forest Green en Conker Bridge of Weir. Diverse accenten in het geanodiseerd aluminium en titanium maken het geheel af.

Prestatiecijfers of een prijskaartje geeft Aston Martin logischerwijs niet mee. Met deze Victor one-off benadrukken ze wel hun talent om hedendaagse techniek perfect te combineren met een klassieke vormgeving.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...