Officieel: Volkswagen Caddy California (2020)

Officieel: Volkswagen Caddy California kamperen (2020)Volkswagen komt met een California kampeerversie op basis van de nieuwe Caddy.

Met de Transporter – en meer specifiek de (Grand) California versie – hebben ze bij Volkswagen meer dan genoeg ervaring op vlak van kampeerwagens, nu verhogen ze ook het lifestyle/adventure karakter van de eerder functionele Caddy bedrijfswagen. Deze utilitaire bestelwagen (ietwat oneerbiedig uitgedrukt) ging eerder dit jaar zijn vierde generatie in en kan zonder schroom pronken met comfort en (luxe)gadgets die je eerder bij reguliere personenwagens kan terugvinden.

De Volkswagen Caddy California biedt naast die moderne make-over, frisse looks en praktisch vernuft nu alles om een nacht (of meer) te overleven op een camping. Denk aan een uitklapbaar bed (inclusief hoogwaardige matras aldus VW), een mini keukentje, gordijnen, klaptafel/stoelen, extra opbergvakken/lades en zelfs een panoramisch dak wat ideaal lijkt om naar de sterren te kunnen kijken! Extra (kampeer)ruimte kan je verkrijgen door te kiezen voor de modulaire tent die perfect aansluit.

Eind dit jaar zal Volkswagen de Caddy California aanbieden met twee motorisaties, zijnde de 2.0 TDI met 75 pk en voorwielaandrijving of 112 pk en optioneel 4MOTION vierwielaandrijving. In 2021 zal ook de grotere Caddy Max / Caddy Life beschikbaar zijn als California kampeerversie!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...