Teaser: Hyundai Kona facelift (2020)

Teaser: Hyundai Kona facelift (2020)Een update voor de Hyundai Kona is nabij!

In 2017 presenteerde Hyundai de compacte – en vooral hippe – Kona crossover wat de tijd rijp maakt voor een facelift. De reguliere Kona (benzine- en dieselmotoren) zouden dit jaar nog opgefrist worden, de geëlektrificeerde modellen (Kona Hybrid en Kona Electric) volgen begin 2021. Ook een sportief ogende Kona N-Line en volwaardige Kona N staan op de planning!

De Koreaanse autoconstructeur (met sterke Europese verankering) zal de Kona voorzien van de nieuwe Sensuous Sportiness designtaal die we voor het eerst zagen bij de nieuwe i20. Daarbij krijgen we nu al een glimp van de opvallendere grille voor de N-Line (rood) en Electric (blauw), daarnaast zijn er ongetwijfeld nieuwigheden op vlak van rijhulp, connectiviteit en veiligheid te bespeuren.

Teaser: Hyundai Kona facelift (2020)

Teaser: Hyundai Kona facelift (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...