Poll: Audi A3 Sportback vs BMW 1 Reeks vs Mercedes A-Klasse vs Volkswagen Golf (2020)

Poll: Audi A3 Sportback vs BMW 1 Reeks vs Mercedes A-Klasse vs Volkswagen Golf (2020)Welke compacte premium middenklasser is jouw favoriet?

Leuk die droomkeuzemogelijkheden binnen het segment van potente SUV’s, elektrische luxewagens of peperdure sportwagens, iets toegankelijker – en menselijker? – is het C-segment. Daar kijken ze sinds jaar en dag naar de Volkswagen Golf … tenzij je het geluk hebt om te (mogen) kiezen in het premium hoekje waar we Audi A3, BMW 1 Reeks en Mercedes A-Klasse terugvinden. Geheel toevallig is dit Duitse kwartet volledig vernieuwd waardoor dé hamvraag zich natuurlijk aanbiedt.

Voor zakelijke rijders (een groot deel van het premium C-segment) spelen de geafficheerde vanafprijzen en (peperduur) optiebeleid weinig tot geen rol, meestal ben je hier aangewezen op de keuze van je fleetmanager. Voor de volledigheid toch: Volkswagen Golf (vanaf 26.490 euro, 1.0 TSI 110 pk), Audi A3 Sportback (vanaf 26.100 euro, 30 TFSI 110 pk), BMW 1 Reeks (vanaf 27.400 euro, 118i 140 pk) en Mercedes A-Klasse (vanaf 25.531 euro, A160 109 pk).

Welke je ook verkiest, een resem aan gadgets, rijhulp, connectiviteit en veiligheid staat paraat om je droomconfiguratie écht af te maken in combinatie met een hoogwaardige afwerking en doordacht weggedrag. Tevens hoeft je ook niet persé voor een saaie grijstint te kiezen, personalisatiemogelijkheden in overvloed!

Audi A3 Sportback vs BMW 1 Reeks vs Mercedes A-Klasse vs Volkswagen Golf

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...