Officieel: Aston Martin Vantage 007 Edition + DBS Superleggera 007 Edition (2020)

Officieel: Aston Martin Vantage 007 Edition + DBS Superleggera 007 Edition (2020)De Britse sportwagenbouwer neemt het wagenpark voor zijn rekening in de nieuwe James Bond film en benadrukt dat nu met een exclusieve 007 Edition.

Normaliter was de première van de 25ste James Bond film voorzien voor begin april maar wegens het coronavirus werd dat uitgeteld tot 25 november. Voor de vele filmfans hopen we dat we dan effectief naar de bioscoop kunnen om No Time To Die te aanschouwen, inclusief een resem blitse Aston Martins. Zo passeert er gegarandeerd een DB5, de V8, DBS Superleggera en de Valhalla hypercar.

Om de gerenommeerde samenwerking tussen 007 en Aston Martin in de verf te zetten komt de Britse sportwagenbouwer nu met een gelimiteerde Vantage 007 Edition (100 stuks) en DBS Superleggera 007 Edition (25 stuks). De eerste leveringen zijn voorzien voor begin 2021!

Beide 007 special editions zijn samengesteld door het Q by Aston Martin personalisatieteam dat overduidelijk koos voor véél zwart, contrasterende accenten/stiknaden en obligatoire 007 logo’s. Motorisch noch mechanisch voorziet Aston Martin upgrades, ook op de optielijst zullen er dus geen raketlanceerders of machinegeweren staan.

Je interesse kenbaar maken kan bij je favoriete Aston Martin verdeelpunt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...