Teaser: BMW M3 Touring (2023)

Teaser: BMW M3 Touring (2023)Goed nieuws, BMW maakt eindelijk werk van een M3 Touring!

Al tientallen jaren kan je bij de direct concurrentie terecht voor een praktische pk-beul (denk aan C63 Break, RS4 Avant, …) maar BMW hield vast aan haar klassieke M3 gamma met een berline, cabrio en coupé. Nu heeft de Duitse autoconstructeur uit München toch het licht gezien en laat weten dat ze effectief werk zullen maken van een praktische M3 Touring koetswerkvariant … hetzij pas tegen 2023 wanneer de nog te onthullen M3 Berline, M4 Coupé en M4 Cabrio opgefrist (lees: Life Cycle Impulse) zullen worden.

Op visueel vlak mag je de nodige sportieve allures verwachten in de vorm van brede heupen, riante grille en vier uitlaatmonden achteraan terwijl er onder de motorkap een zescilinder M TwinPower Turbo benzinemotor zal liggen. Vermoedelijk met pakweg 500 pk … terwijl er in de koffer 500 tot maximaal 1.500 liter bagage kan, wat wil je nog meer?

Lees hier onze rijtest met de BMW 320d Touring!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...