Belgische prijs Mercedes-Maybach GLS (2020): vanaf 167.343 euro

Belgische prijs Mercedes-Maybach GLS (2020): vanaf 167.343 euroHoeveel luxe en comfort wil je in het leven hebben?

Onder de Maybach noemer positioneert Mercedes sinds enkele jaren haar meest luxueuze modellen en dat mag je behoorlijk extreem/verregaand zien! Na de S-Klasse Maybach uitvoeringen is er met de GLS Maybach ook een super-de-luxe SUV uitvoering te verkrijgen bij de lokale Das Haus verdeler, toch wanneer je daar minimaal 167.343 euro wil achterlaten. In vergelijking, voor de GLS63 AMG is dat “maar” 161.777 euro.

De Mercedes-Maybach GLS600 doet het – desondanks wat de historische “600” verwijzing doet vermoeden – met een 4.0-liter V8 in het vooronder (goed voor 557 pk) die EQ Boost hybride-ondersteuning (22 pk) meekrijgt. Steevast in combinatie met de 9-traps automaat, 4MATIC vierwielaandrijving, 22” lichtmetalen velgen, Air Balance (luchtverfrisser), Burmester Surround sound, de unieke grille en zes zitplaatsen (2-2-2).

Via de optielijst kan je jezelf volledig uitleven en het prijskaartje (nog meer) de hoogte injagen, ondermeer met de topconfiguratie waarbij je achterin slechts twee (royale) achterzetels hebt. Ter info: de “houder voor champagneglazen” kost je 968 euro.

Lees hier onze rijtest met de Mercedes GLS400d!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...