Officieel: Toyota RAV4 Hybrid Black Edition (2020)

Officieel: Toyota RAV4 Hybrid Black Edition (2020)Once you go black…

De nieuwe generatie Toyota RAV4 oogt al een pak karaktervoller dankzij de grote grille, krachtigere karakterlijnen en bijna hoekige wielkasten, desgewenst zelfs te verkrijgen in een geslaagde duo tone kleurstelling. Al komt de Japanse autobouwer nu ook met een sinistere RAV4 Hybrid Black Edition die – hopelijk komt dit niet als een verrassing – het niet voor kleur heeft.

De RAV4 Black Edition is voorzien van de Midnight Black koetswerkkleur, zwarte 19” lichtmetalen velgen en een zwarte afwerking voor de buitenspiegels, parkeersensoren raamomlijsting en (subtiele) achterspoiler. Enkel het riante Toyota logo op de neus is niet zwart. Binnenin is zwart eveneens het themawoord voor de afwerking terwijl er een behoorlijke royale basisuitrusting (parkeersensoren, 360° camera, DAB radio, draadloze telefoonlader, …) met de Black Edition komt. In ruil voor een kleine meerprijs profiteer je van de digitale achteruitkijkspiegel en het JBL audiosysteem met 9 luidsprekers.

De bestellijnen staan NU reeds open aan een ongedefinieerde prijs, vanaf oktober 2020 moeten de eerste RAV4 Hybrid Black Edition’s afgeleverd worden. Daarbij is er keuze tussen voorwielaandrijving (2WD – 218 pk) en vierwielaandrijving (4WD – 222 pk) en steevast de hybride-aandrijflijn en bijhorende automatische (CVT) transmissie.

Lees hier onze rijtest met de nieuwe Toyota RAV4 2.5 Hybrid 218 pk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...