Video: Autocar test de BMW M2 CS (2020)

Video: Autocar test de BMW M2 CS (2020)Hoeveel rijplezier levert de exclusieve BMW M2 CS?

Dat de veelbelovende M2 CS op het circuit het beste van zichzelf kan/zal geven staat als een paal boven water, mede dankzij de adaptieve dempers, lager zwaartepunt, actief sperdifferentieel, performante remmen en de levendige 3.0-liter benzinemotor die 450 pk / 550 Nm optekent. Slechts 2.200 exemplaren zullen hiervan gebouwd worden met de keuze tussen een zeventraps DCT automaat of manuele zes-bak, in België betaal je minstens 96.554 euro.

Maar kan de overtreffende trap van de M2 Competition (die op zijn beurt de reguliere M2 overtrof) ook schitteren op “een minder kwalitatieve” ondergrond, dat wou Matt Prior van Autocar even verifiëren. En of de M2 CS zou moeten verkiezen ten opzichte van een Porsche 718 Cayman GTS.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...