Teaser: Rolls Royce Ghost (2020)

Teaser: Rolls Royce Ghost (2020)Dit najaar krijgen we een nieuwe generatie Rolls Royce Ghost.

Desondanks ze de handen vol hebben aan de productie van de gloednieuwe Phantom (super-de-luxe) limousine en praktische Cullinan SUV werkt Rolls Royce naarstig door aan de ontwikkeling van een nieuwe Ghost. De eerste generatie werd in 2009 voorgesteld als “baby Rolls” en kreeg in 2014 een deugddoende facelift (Series II gedoopt), goed voor een carrière van 11 jaar én de titel van “bestverkopende Rolls Royce model” ooit.

Met een veelbelovende open brief (inclusief profielschets) laat CEO Torsten Müller-Ötvös iedereen weten dat de nieuwe generatie gebouwd is op feedback van bestaande klanten. Dat zou ondermeer een meer minimalistisch design inhouden. De volledige onthulling is voorzien voor het najaar van 2020, verwacht je in tussentijd aan de nodige teasers. Erna zullen de Britten de technisch gerelateerde Wraith en Dawn vernieuwen.

De eerste generatie Rolls Royce Ghost:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...