Belgische prijs Mercedes-AMG GT Black Series (2020): vanaf 340.738 euro

Belgische prijs Mercedes-AMG GT Black Series (2020): vanaf 340.738 euroDe gloednieuwe AMG GT Black Series biedt een enorme brok vermogen en indrukwekkend prestatiepotentieel, hetzelfde kunnen we zeggen over het prijskaartje.

Sinds de lancering van de AMG GT (codenaam: C190) in 2014 kregen we reeds diverse motorisaties en koetswerkvormen, steeds met een uitgesproken focus op prestaties en rijdynamiek. Als onbetwiste topversie heeft Mercedes-AMG nu de AMG GT Black Series gepresenteerd die zowel uitpakt met puur cijfermateriaal (730 pk / 800 Nm, 4.0-liter V8, 0-100 in 3, 0-200 in minder dan 9 seconden) als met doelgerichte (aero)dynamische aanpassingen. Tegelijk oogt hij behoorlijk extreem dankzij de AMG GT3 stijlelementen!

Omtrent gelimiteerde productie rept Das Haus momenteel niets, wel zoek je best al 340.738 euro (335.240 euro in Duitsland met 16% btw) bijeen. En best nog wat extra als je het scherpere Track Pack en/of de exclusieve Magma Beam koetswerkkleur wilt. Volgens de geruchtenmolen zouden er maar een handvol exemplaren onze richting uitkomen, snel contact opnemen met je favoriete Mercedes-AMG verdeler is dus aan te raden!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...