Video: CarWOW test de nieuwe Skoda Octavia Combi (2020)

Video: CarWOW test de nieuwe Skoda Octavia Combi (2020)Is de nieuwe Skoda Octavia Combi nog steeds dé praktische gezinswagen die je wil hebben?

Normaliter zien we bij onze Britse collega’s van CarWOW steevast de meest blitse sportwagens passeren zoals de Ferrari LaFerrari, McLaren GT, Audi RS Q8 en Porsche 911 (991) GT2 RS maar af en toe testen ze ook meer toegankelijke bolides. Een perfect voorbeeld daarvan is de nieuwe Skoda Octavia in zijn/haar meest praktische Octavia Combi koetswerkvorm.

Sinds jaar en dag is de Skoda Octavia Combi een van de meest rationele keuzes wanneer je een degelijke, betaalbare, functionele, praktische en zuinige auto zoekt. Zowaar goed voor de titel van “best verkochte break in België”! De nieuwe generatie wil uiteraard hetzelfde aantrekkelijke totaalpakket bieden terwijl de Tsjech op vlak van vormgeving, interieurafwerking, connectiviteit en rijhulp/veiligheid uiteraard de nodige progressie wist te boeken. Voor de nieuwe Octavia Break betaal je miniaal 25.490 euro, in ruil krijg je 640 liter tot 1.700 liter bagageruimte!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...