Belgische prijs Renault Twingo ZE (2020): vanaf 19.750 euro

Belgische prijs Renault Twingo ZE (2020): vanaf 19.750 euroDe zuiver elektrische stadsmus van Renault heeft een prijs.

Met de Zoe (vanaf 24.400 euro) heeft Renault alreeds een aantrekkelijk geprijsde elektrische stadswagen in de aanbieding, binnenkort komt daar de Twingo ZE bij. Dankzij een 22 kWh batterij kan deze terugvallen op een elektrisch rijbereik van 190 km (WLTP), wie enkel in de stad vertoeft zou zelfs 270 km moeten kunnen halen! Dankzij een krachtige interne lader moet je aan een publieke laadpaal (22 kWh) 80 km rijbereik scoren in een half uur.

Renault zal de nieuwe Twingo ZE hier aanbieden in drie uitrustingsniveau’s: Life (vanaf 19.750 euro), Zen (vanaf 21.250 euro) en Intense (vanaf 22.050 euro). Om de lancering kracht bij te zetten is er (uiteraard) ook een launch edition voorhanden die Twingo ZE Vibes werd gedoopt, deze steelt de show met zijn exclusieve Orange Valencia tint, 16” lichtmetalen velgen en witte accenten rondom. De eerste leveringen moeten nog dit jaar plaatsvinden.

Voor de reguliere Twingo (SCe 75 pk) vraagt Renault minstens 10.950 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...