Officieel: MINI Countryman John Cooper Works facelift (2020)

Officieel: MINI Countryman John Cooper Works facelift (2020)Ook de 306 pk sterke MINI Countryman JCW profiteert van een (cosmetische) opfrisbeurt!

Eerder dit jaar trakteerde MINI haar grootste/avontuurlijkste telg, de Countryman, op extra uitrusting/personalisatiemogelijkheden, moderner interieur en extra elektrisch rijbereik voor de PHEV versie. Nu ondergaat de Countryman John Cooper Works topversie hetzelfde, evenwel zonder motorische updates. De Countryman JCW had namelijk al een (stevige) vermogenstoename tot 306 pk / 450 Nm gekregen (in combinatie met standaard 8-traps automaat en ALL4 vierwielaandrijving, 0-100 chrono van 5,1 seconden) en dat volstaat blijkbaar.

De opgefriste MINI Countryman John Cooper Works doet het met een nieuwe grille, aangepaste LED lichtblokken en LED mistlichten, achteraan prijken er uiteraard ook LED’s met het Union Jack patroon. De White Silver en Sage Green tinten en Piano Black Pack (zwarte accenten rondom) maken hun intrede in de ruime personalisatiegids. Binnenin noteren we (optioneel) een digitale 5” tellerpartij in combinatie met nieuwe uitrustingsdetails terwijl het laadvermogen van maximaal 1.390 liter behouden blijft.

Tegen het einde van 2020 verwachten we de Countryman John Cooper Works in vernieuwde vorm bij de lokale MINI verdelers.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...