Video: Eden Hazard heeft een Lamborghini Aventador SVJ (2020)

Video: Eden Hazard heeft een Lamborghini Aventador SVJ (2020)Eden Hazard gaat met een (zijn?) spierwitte Lamborghini Aventador SVJ naar het werk.

Gezien de extreem getalenteerde Rode Duivels generatie momenteel kunnen we Eden Hazard niet officieel als dé beste Belgische voetballer van het moment definiëren, de goedlachse spits brengt anderzijds in (bijna) elke match een stevige portie kwaliteit met bijhorend doelgevaar. Normaliter blijft Hazard in de luwte en schuwt het luxeleventje dat zou typisch is voor voetballers (en hun gezelschap), recentelijk werd hij wel op het oefencomplex van Real Madrid gespot in een spierwitte Lamborghini Aventador SVJ. Daarvan zijn er slechts 900 exemplaren gebouwd.

Of het daadwerkelijk zijn eigen privé wagen is kunnen we niet 100% zeker achterhalen, met een weekloon (!) van 450.000 euro is een dergelijke aankoop in minder dan zeven dagen terugverdiend. Of Hazard het volledige potentieel uit de 770 pk sterke V12 benzinemotor kan/durft halen is niet geweten, dankzij de nodige aerodynamische hulpmiddelen en lichtgewicht onderdelen lukken 0-100 km/u sprintjes in 2,8 seconden en is een topsnelheid van 350 km/u mogelijk. Een rondje rond de Nürburgring zou hiermee in 6 minuten en 44.97 seconden moeten lukken!

Collega Rode Duivel Kevin Mirallas moet het zien te doen met “slechts” een nieuwe Audi RS6 Avant, anderzijds zowel op praktisch als comfortabel vlak misschien net wat interessanter.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...