Teaser: BMW iX3 SUV (2020)

Teaser: BMW iX3 SUV (2020)Op dinsdag 14/07 zal BMW de zuiver elektrische iX3 SUV volledig onthullen.

Op 14/07 krijgen we niet enkel de Nissan Ariya te zien, BMW zal op haar beurt de eveneens 100% elektrische iX3 aan het grote publiek voorstellen. Eerder kregen we al de nodige details en beelden vanop de (pre)productielijn, het design ook al (“iets” vroeger dan voorzien) op Instagram.

De full electric iX3 SUV oogt zoals de reguliere X3 maar krijgt de nodige unieke (blauwe?) accenten mee om zijn milieuvriendelijke/vooruitstrevende aandrijflijn te benadrukken, de volle grille is natuurlijk de beste weggever. Binnenin verwachten we een soortgelijke layout terwijl de 74 kWh batterij op zijn beurt voor een rijbereik van 400+ km moet zorgen (WLTP). De elektromotor is 286 pk / 400 Nm sterk en richt zich op de achteras.

Na de onthulling dinsdag is het uitkijken naar de échte (volwaardige) productiestart in Shenyang (China), nog dit jaar verwachten we de aflevering van de eerste BMW iX3’s!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...