Teaser: Nissan Ariya EV crossover (2020)

Teaser: Nissan Ariya EV crossover (2020)Nissan maakt zich klaar voor de onthulling van de zuiver elektrische Ariya crossover!

Na de IMx Concept (2017) en Ariya Concept (2019) is Nissan nu volledig klaar met de ontwikkeling van de 100% elektrische Ariya (formaat Qashqai). Op 15 juli zal de Japanse autobouwer de veelbelovende gammatoevoeging volledig onthullen, volgens ingewijden zal de uiteindelijke vormgeving “zeer dicht” bij de studiemodellen aanleunen.

De Ariya EV crossover zal beschikbaar zijn met één of twee elektromotoren en een rijbereik van ongeveer 480 km, daarmee komen ze perfect in het speelterrein van de Model Y en Mustang Mach-E. Uiteraard zullen de ProPilot 2 rijhulpmiddelen aanwezig zijn! De wereldwijde productie werd toegewezen aan de fabriek in Tochigi (Japan).

Meer informatie volgt op woensdag 15 juli!

De Nissan Ariya Concept:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...