Teaser: Mercedes-AMG E63 facelift (2020)

Teaser: Mercedes-AMG E63 facelift (2020)Laat die vernieuwde (én nog krachtigere?) Mercedes E63 AMG modellen maar komen!

Eerder trakteerde Mercedes haar E-Klasse Berline + E-Klasse Break (maart 2020) en E-Klasse Cabrio + E-Klasse Coupé (mei 2020) op een deugddoende opfrisbeurt, nu maken ze zich klaar in Stuttgart om ook de technisch gerelateerde E63 AMG modellen te vernieuwen. Markeer daarvoor maar donderdag 18/06 in de agenda!

Technologisch gezien zullen de E63 (S) AMG Berline en E63 (S) AMG Break hun klassieke soortgenoten volgen inzake (licht) vernieuwde uitstraling (lichtblokken + personalisatie), moderner interieur (layout, MBUX, stuurwiel, …) en extra rijhulp/veiligheid/connectiviteit.

Of de 4.0-liter V8 nog krachtiger dan 571 pk / 750 Nm (E63 AMG) of 621 pk / 850 Nm (E63 S AMG) zal worden is niet duidelijk, met extra dynamische rijhulp moet het geheel ongetwijfeld nog net wat beter sturen.

Van de E-Klasse Coupé en E-Klasse Cabrio zal er vermoedelijk geen E63 AMG komen, die moeten het doen met de eveneens gefacelifte E53 AMG als topmodel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...