Officieel: MINI John Cooper Works GP Pack (2020)

Officieel: MINI John Cooper Works GP Pack (2020)MINI schenkt de reguliere JCW driedeurs de JCW GP vormgeving.

Als sluitstuk (?) van de huidige MINI generatie is er opnieuw een JCW GP die zowel op visueel vlak als motorisch behoorlijk extreem voor de dag komt. Denk aan een agressieve splitter vooraan, reusachtige spoiler achterop en een rolkooi in de plaats van een achterbank, onder de motorkap ligt de 306 pk sterke viercilinder uit de BMW M135i … maar dan met voorwielaandrijving. YOLO!

Slechts 3.000 stuks van de derde generatie MINI JCW GP staan er op de planning en wie goed zoekt kan nog wel ergens een BeLux exemplaar op de kop tikken. Voor wie het allemaal wat te extreem is komt MINI nu met de GP Pack voor de John Cooper Works driedeurs.

De MINI John Cooper Works GP Pack krijgt de sinistere Racing Grey koetswerkkleur mee met Melting Silver afwerking van het dak/spiegelkappen en diverse rode/zwartglanzende accenten. Daarnaast prijken er diverse GT logo’s (18” velgen, interieur, …) rondom.

Een Belgische vanafprijs werd (nog) niet meegedeeld.

Lees hier onze rijtest met de MINI John Cooper Works Cabrio!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...