Officieel: BMW 4 Reeks Coupe M Performance Parts (2020)

Officieel: BMW 4 Reeks Coupe M Performance Parts (2020)Mag de blitse BWM 4 Reeks Coupé er nog wat strakker uitzien?

Pas in september zal BMW de nieuwe M4 Coupé voorstellen, intussen kan je de reguliere 4 Reeks Coupé (G22) wel aandikken met ruim aanbod aan diverse M Performance Parts (die je perfect los kan verkrijgen) zoals ze ook al deden voor de 3 Reeks Berline. Behalve een (zeer) beperkte gewichtsvermindering en een betere aerodynamica resulteren deze niet in enige prestatiebevorderend geheel, op visueel vlak gaat je de strakke tweedeurs coupé er wel een pak vooruit.

Koolstofvezel is het magische toverwoord bij de 4 Reeks Coupé M Performance Parts, gaande van een omlijsting van de veelbesproken grille, spiegelkappen, achterspoiler, diffusor of accenten rondom. Daarnaast kan je kiezen tussen een resem sportieve lichtmetalen velgen en/of krachtigere (rode!) remschijven !

Ook binnenin is er een veelvoud aan koolstofvezel terug te vinden, veelal in combinatie met alcantara en blauw-blauw-rode (de iconische kleuren van BMW M Motorsport) logo’s. Ook aangepaste vloermatten, een sportstuur en contrasterende stiknaden staan in de M Performance Parts catalogus van de nieuwe 4 Reeks Coupé.

Je lokale BMW verdeler helpt je graag om je 4 Reeks Coupé droomconfiguratie te maken in ruil voor minimaal 46.000 euro. De eerste leveringen zijn pas voorzien voor oktober 2020.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...