Poll: Audi RS Q3 Sportback vs RS4 Avant vs RS Q8 (2020)

Poll: Audi RS Q3 Sportback vs RS4 Avant vs RS Q8 (2020)Verkies je een vijf-, zes- of achtcilinder in je Audi Sport model?

Wanneer je jezelf tot het gelukzalige Audi RS clubje mag rekenen heb je ongetwijfeld niet veel te klagen. Een functioneel geheel met het nodige comfort maar eveneens een riant prestatiepotentieel, volgens velen toch de magische combinatie. Maar wat als je moest kiezen binnen het reguliere (sorry R8!) Audi RS gamma?

Ga je dan voor het aanbod met de heerlijk klinkende 2.5-liter TFSI vijfcilinder (RS3 Sportback, RS Q3, RS Q3 Sportback, TT RS Coupé, TT RS Roadster), de onvermoeibare 2.9-liter V6 TFSI (RS4 Avant, RS5 Coupé, RS5 Sportback) of de 4.0-liter V8 topversie (RS6 Avant, RS7 Sportback, S8, RS Q8)?

Onze Britse collega’s van CarWOW namen de proef op de som en verzamelden een gloednieuwe RS Q3 Sportback (400 pk, vanaf 64.400 euro), opgefriste RS4 Avant (450 pk, vanaf 87.700 euro) en supersnelle RS Q8 (600 pk, vanaf 135.000 voor de nodige vergelijkingen. Kijk je bovendien ook niet blind op die vanafprijzen gezien het prijzige optiebeleid, daarnaast zal ook het tankbudget een prominente rol opeisen bij deze Duitse kemphanen.

Audi RS Q3 Sportback vs RS4 Avant vs RS Q8

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...