Nieuwe Ford luchtfilter beschermt tegen hooikoorts, allergieen en virussen (2020)

Nieuwe Ford luchtfilter beschermt tegen hooikoorts, allergieën en virussen (2020)De Ford MicronAir Protect filter levert een betere lucht- en levenskwaliteit.

Goed nieuws voor diegenen die (véél) last hebben van hooikoorts en andere (stof)allergieën, Ford zal zijn wagens voortaan uitrusten met een opgewaardeerde MicronAir Protect luchtfilter die in staat om een brede waaier aan schadelijke bacteriën en allergenen op te vangen. Zelfs tegen grote virussen (Mexicaanse griep, coronavirus, …) helpt de filter!

De technische uitleg willen we jullie besparen (denk aan koolstof en een actieve laag op basis van citroenzuur) maar naast voorkomen van lichamelijk ongemak door allergieën werkt Ford hiermee ook aan de verkeersveiligheid van de inzittenden en omstaanders.

Ford verdelers kunnen de MicronAir Protect filter reeds leveren/plaatsen in de Focus, Kuga, Mondeo, S-MAX en Galaxy. Daarnaast is de filter te bestellen voor de Fiesta, Puma en EcoSport en wordt hij later dit jaar beschikbaar in de Transit Courier en Tourneo Courier.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...