Belgische prijs Ford Mustang Mach-E (2020): vanaf 48.000 euro

Belgische prijs Ford Mustang Mach-E (2020): vanaf 48.000 euroFord onthult de Belgische prijzen van hun eerste 100% elektrische auto, de Mustang Mach-E crossover!

De Mustang benaming mag dan enige associatie opwekken met die badass sportcoupé/cabrio musclecarbadass sportcoupé/cabrio musclecar, de Mach-EMach-E tapt uit een volledig ander vaatje. Namelijk de combinatie van een hoogtechnologische elektrische aandrijflijn en een praktische crossover koetswerkvorm.

De (betere) lokale Ford verdeler zal je reeds met open armen verwelkomen voor een gezellige babbel en desgewenst het ondertekenen van een Mustang Mach-E bestelbon. Reken daarvoor op minimaal 48.000 euro als je genoegen neemt met de Mustang Mach-E Standard Range (76 kWh batterij, 258 pk, ongeveer 450 km rijbereik). Voor 56.150 euro kan dat een Extended Range uitvoering zijn die op een 99 kWh batterij (285 pk, 600 km rijbereik) rekent. Beide versies zijn ook met vierwielaandrijving te bekomen, reken dan op ongeveer 9.000 euro extra.

Ford had gehoopt om nog in 2020 de eerste Mustang Mach-E’s te kunnen leveren maar wegens de coronacrisis zal dat voor begin 2021 zijn!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...