Teaser: de gloednieuwe Hyundai Santa Fe (2020)

Teaser: Hyundai Santa Fe (2020)Plotsklaps laat Hyundai weten dat er een gloednieuwe Santa Fe SUV aankomt!

Pas in 2018 onthulde Hyundai de vierde generatie Santa Fe SUV met een nieuwe vormgeving, verbeterde interieurvormgeving en menig rijhulpmiddel naast de enorme binnenruimte. Op motorisch vlak bleef het om de 2.0-liter CRDi dieselmotor (150 pk of 182 pk) draaien, een zuinige plug-in hybride ontbrak.

Dat zetten de Europese Koreanen nu recht met een gloednieuwe generatie die 100% capabel zal zijn met hybride en plug-in hybride techniek, anno 2020 een must have om een dergelijke luxe-SUV enig commercieel succes te gunnen. Naast een elektrificeerbaar platform zal de nieuwe Santa Fe ook extra mogelijkheden bieden op vlak van prestaties, wegligging en veiligheid aldus Hyundai.

Momenteel moeten we het doen met een vage foto van de nieuwe voorzijde waarbij vooral de verticale dagrijverlichting en de forse grille (à la Kona?) in het oog springen. Meer nieuws volgt in de komende weken, tegen september 2020 moeten we alles weten van de vijfde generatie Hyundai Santa Fe SUV!

In vergelijking, de vierde generatie Santa Fe:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...